بیف استرو گانوف - 3

مواد لازم

برای 6 نفر
خردل یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به اندازه کافی
روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری
گوشت فیله یک کیلو
قارچ 500 گرم
لیموترش یک عدد
پیاز درشت یک عدد
خامه 2/1 لیتر 
 
طرز تهیه


پیاز را پوست بکنید قارچ را با سرعت زیر آب سرد بشویید و با حوله خشک کنید و به آنها آب لیمو بزنید تا سیاه نشود سپس خرد کنید در یک تابه بزرگ دو قاشق سوپخوری روغن بریزید و پیاز و قارچ را در آن سرخ کنید شعله را کم کنید و در آن را بگذارید تا به مدت 10 دقیقه آرام بجوشد گوشت را به ورقه های نیم سانتی قسمت کنید و هر ورقه را به خلالهای نیم سانتی تقسیم کنید د وقاشق سوپخوری روغن در تابه ریخته وقتی سرخ شد روی مواد ، قارچ و پیاز ریخته و بقیه گوشت را به همین ترتیب سرخ کرده و روی پیاز و قارچ بریزید بعد خردل را روی گوشت بریزید و نمک و فلفل بزنید و خامه را اضافه کنید و بگذارید چوش زده وسپس از آتش بردارید و در ظرف بکشید و سر میز ببرید.

زمان آماده کردن 20 دقیقه و زمان پختن 20 دقیقه


غذاهای فرنگی


برای دیدن غذاهای خوشمزه ی خارجی


به ادامه ی مطلب بروید

غذاهای فرنگی

ــــــــــ

بنیه میگو ( پفی ) با سس تارتار


بنیه مرغ ، گل کلم ، پیاز


برد فیش


کوپ پیاز و سیب زمینی


کرواسان ژامبون مرغ


کتف مرغ با سس عسل


کباب ایسلیم


مرغ کیو - روسیه


گالانین


رشته پلو فرنگی


پیراشکی پیتزا


بیف استروگانف - ۲


ایگرول - چینی


کانلوئی با قارچ و اسفناج


نان سمیت - ترکیه


نان با پنیر و پیازچه


بورک با خمیر یوفکا


رول کدو و بادمجان


املت تایلندی


خوراک میگو ایتالیایی


کاری گوشت بره با سبزیجات


پوره ی کام چوری


مرغ سوخاری


ماروکا


کروکت برنج


سیب زمینی تنوری اگلیسی


رولت سبزیجات


سوپ پیاز فرانسوی


آبولابولا


راتاتویی دونفره


رولت گوشت فرانسوی


کروکت سیب زمینی


غذای ایتالیایی


بیف


رولت گوشت با قارچ


اسکالوپ بوقلمون تایلندی


خوراک کرادو


خوراک لازانیا ایتالیایی


کالزونه ( غذای ایتالیایی )


سوپ اسپانیائی


کوکوی اسپاگتی (ایتالیایی)


چیپس قارچ


پاستیتسو ( یک نوع غذای یونانی)


تاریخچه پیتزا


پای بروکلی (نوعی غذای آلمانی)


اسپانیش پلیت


سینی سیب زمینی با مرغ به طریقه آلمانی


خوراک ایتالیایی با مرغ و زیتون


صبحانه سوئیسی


استیک کوردن بلوی فرانسوی


ذرت مکزیکی


پلوی سنتی لیموزین ( فرانسه)


خوراک بامیه در سواحل مدیترانه


پلو مکزیکی


سوپ لوبیا چیتی (مکزیک )


پای بروکلی ( آلمان)


سوپ خامه‌ای اسفناج (مجارستان )


کوکوی سبزی‌های زمستانی ( ایتالیا )


خوراک بادنجان ( ایتالیا )


سالاد مرغ و فلفل( مکزیک)


رتی فیله( فرانسه )


دراچنا (غذای‌ روسی‌)


بوریتو با مرغ و برنج ( مکزیک )


سوپ قارچ با خامه و پنیر ( ایتالیا )


خوراک گوشت و قارچ ( ایتالیا )


پاستا با سس(ایتالیا )


مرغ (ایتالیا)


قارچ سوخاری فلورانسی ( ایتالیا )


فریتاتا کدو و پپرونی ( ایتالیا )


سالاد سیب زمینی ( ایتالیا)


سالاد روسی


املت ( فرانسه )


چیکن آلاکینگ ( فرانسه)


ساق پر شده مرغ (کانادایی)


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد