مواد لازم
برای 6 نفر
خردل یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به اندازه کافی
روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری
گوشت فیله یک کیلو
قارچ 500 گرم
لیموترش یک عدد
پیاز درشت یک عدد
خامه 2/1 لیتر
طرز تهیه
پیاز را پوست بکنید قارچ را با سرعت زیر آب سرد
بشویید و با حوله خشک کنید و به آنها آب لیمو بزنید تا سیاه نشود سپس خرد
کنید در یک تابه بزرگ دو قاشق سوپخوری روغن بریزید و پیاز و قارچ را در آن
سرخ کنید شعله را کم کنید و در آن را بگذارید تا به مدت 10 دقیقه آرام
بجوشد گوشت را به ورقه های نیم سانتی قسمت کنید و هر ورقه را به خلالهای
نیم سانتی تقسیم کنید د وقاشق سوپخوری روغن در تابه ریخته وقتی سرخ شد روی
مواد ، قارچ و پیاز ریخته و بقیه گوشت را به همین ترتیب سرخ کرده و روی
پیاز و قارچ بریزید بعد خردل را روی گوشت بریزید و نمک و فلفل بزنید و
خامه را اضافه کنید و بگذارید چوش زده وسپس از آتش بردارید و در ظرف بکشید
و سر میز ببرید.
زمان آماده کردن 20 دقیقه و زمان پختن 20 دقیقه
غذاهای فرنگی
برای دیدن غذاهای خوشمزه ی خارجی
به ادامه ی مطلب بروید
غذاهای فرنگی
ــــــــــ
بنیه میگو ( پفی ) با سس تارتار
پاستیتسو ( یک نوع غذای یونانی)
سینی سیب زمینی با مرغ به طریقه آلمانی
خوراک ایتالیایی با مرغ و زیتون
سوپ خامهای اسفناج (مجارستان )
کوکوی سبزیهای زمستانی ( ایتالیا )
بوریتو با مرغ و برنج ( مکزیک )
سوپ قارچ با خامه و پنیر ( ایتالیا )
قارچ سوخاری فلورانسی ( ایتالیا )
فریتاتا کدو و پپرونی ( ایتالیا )